Fopspeen sage night/cloud night maat 2
  • Fopspeen sage night/cloud night maat 2

Fopspeen maat 2 - sage/cloud night 2pack

favorite
0
Bibs Fopspeen 2pack Sage night/Cloud night maat 2
€ 11,99
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Bibs Fopspeen 2pack Sage night/Cloud night maat 2

BIBS fopspeentjes: deze retro speentjes uit Denemarken  zijn weer helemaal hip! Inmiddels al bijna 50 jaar verkrijgbaar op de Deense markt. Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber. Het is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De vorm van de speen is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. Ook het schildje is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie. De BIBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Deze verpakking bevat twee spenen in maat 2 (6-18 Maanden)

Samenstelling
Het schildje is gemaakt van polypropyleen. De BIBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Ze zijn getest en geschikt bevonden voor de Europese Regels.

Gebruik
Bewaar de BIBS speen droog en schoon. Plaats de BIBS fopspeen niet in direct zonlicht of warmte. Hierdoor wordt het rubber zacht. Je kan de BIBS fopspeen schoonmaken door hem voor gebruik te steriliseren door er kokend water over te gieten. Voor het eerste gebruik 5 minuten in kokend water uitkoken. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld. Geadviseerd wordt om een fopspeen elke 4-6 weken te vervangen.

Fabrikant
BIBS Denmark ApS
Headquarter
Kattegatvej 40, 1.
2150 Nordhavn, Denmark

Bibs
227715

Datasheet

Merk
Bibs
Inhoud
2st
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: