Body cream
  • Body cream

Body cream

favorite
0
Zechsal bodycream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter.
€ 15,75
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Zechsal bodycream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter. Speciaal geschikt voor de droge of geïrriteerde huid. Ook geschikt voor gebruik in het gezicht en voor droge handen. Verzorgt de huid optimaal en ondersteunt je magnesiumbalans. 

Bevat magnesiumchloride op niveau van de Dode Zee (ca. 3%) en is hierdoor effectief bij huidaandoeningen. Zechsal body cream is 100% natuurlijk en geproduceerd volgens de BDIH richtlijnen voor natuurlijke cosmetica.

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Distarch Phosphate, Magnesium Chloride, Glyceryl Stearate Citrate, Myristyl Myristate, Butyrospermum Parkii Butter, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Stearate, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Parfum, Xanthan Gum, Limonene, Linalool, Geraniol

Gebruik
Zechsal Bodycream: Gebruik de bodycream naar behoefte. Heel fijn voor handen en voeten. Ook inzetbaar om de huid te verzorgen na gebruik van magnesiumolie of gel.  Vanwege de milde samenstelling uitstekend inzetbaar bij kinderen.

Zechsal Hair & Body Wash: Als shampoo is het speciaal geschikt voor mensen met een geïrriteerde hoofdhuid of slap & futloos haar. Helpt je in veel gevallen af van een jeukende hoofdhuid. 

Zechsal Badkristallen: Een weldadig ligbad ter ontspanning en om de huid te verzorgen vraagt een dosering van een halve tot 1 kg. Dezelfde dosering wordt aanbevolen voor het onderhouden van uw magnesiumbalans. Na het bad zal uw huid aangenaam en soepel aanvoelen. De aan te bevelen badtemperatuur is in alle gevallen 37 graden Celsius. De badtijd is minimaal 20 minuten, optimaal is 45 minuten. De frequentie is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte.

Zechsal
914392

Datasheet

Merk
Zechsal
Inhoud
125ml
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: