Aloe vera gel
  • Aloe vera gel

Aloe vera gel

favorite
0
Bergland Bergland Aloë vera-gel is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd.
€ 29,61
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Bergland Bergland Aloë vera-gel is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd. Het heeft onder meer het voedende effect van vitamine A, C, E, dat de celgroei en regeneratie ondersteunt.

Bergland Aloë Vera Gel wordt gewonnen uit de meest geschikte Aloe barbadensis-molenaar voor cosmetische doeleinden. Als een woestijnplant kan de Aloë Vera water opslaan. Het is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd. Het heeft onder meer het voedende effect van vitamine A, C, E, dat de celgroei en regeneratie ondersteunt. Geschikt voor elk huidtype en verfrist het en geeft het een zacht en soepel uiterlijk.

vetvrij
ideaal product voor gebruik bij een verbrande huid
bevat 93% biologisch aloë vera bladsap
Toepassing Bergland Aloë Vera Gel:
Bergland Aloë Vera Gel puur aanbrengen als verzorgingsbasis op de huid van het hele lichaam. Of meng het met huidolie - een onverslaanbare combinatie voor een heerlijk zachte huid.

Kwaliteitskenmerken Aloë Vera Gel:
met een plantaardige geleermiddel
zonder kunstmatige parfum
zonder kleurstoffen

- vochtinbrengende créme

Ingredienten
Aloë barbadensis bladsap *, glycerol, aqua, amorphophallus konjac-wortelextract, cananga odorata bloemolie, citrus limon schilolie, condrus crispus poeder, glycerylcaprylaat, levulinezuur, natriumlevulinaat, limoneen, citral, benzylbenzoaat, linalool
* Grondstof van gecertificeerde biologische landbouw

Gebruik
Breng Aloë Vera Gel puur aan als verzorgingsbasis op de huid op het hele lichaam. Of meng het met huidolie - een onverslaanbare combinatie voor een heerlijk zachte huid.

Bergland
563426

Datasheet

Merk
Bergland
Inhoud
200ml
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: