Dagcreme voedend droge en gevoelige huid
  • Dagcreme voedend droge en gevoelige huid

Dagcreme voedend droge en gevoelige huid

favorite
0
De biologische, parfumvrije en voedende dagverzorging Secret Botanique van Cattier is ideaal om droge en gevoelige huidtypes elke dag te voeden en te hydrateren.
€ 22,07
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

De biologische, parfumvrije en voedende dagverzorging Secret Botanique van Cattier is ideaal om droge en gevoelige huidtypes elke dag te voeden en te hydrateren. De crème combineert biologische jojobaolie (een product dat de huid beschermt en de huidbalans herstelt) met biologisch zonnebloemextract voor een antioxiderende, voedende en verzachtende werking. Daarnaast bevat de crème fosfolipiden die de huid actief hydrateren en regenereren, de huidbarrière versterken en de hele dag lang optimaal inspelen op de hydratatiebehoefte van de opperhuid. De biologische rozen zijn een echt schoonheidswondermiddel dat de huid verkwikt, verfrist en kalmeert.

Fosfolipiden (uit zonnebloemen): spelen perfect in op de huid, hydrateren, filmvormende eigenschappen
Bio kokosboter: hydrateert en werkt antiseptisch
Bio rozenextract: kalmeert, hydrateert, verfrist, maakt strak
Bio jojobaolie: regenereert, beschermt, herstelt de balans
Plantaardig squalaan: beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen uitdroging, maakt de huid soepel en zacht Goudsbloemextract: kalmeert, werkt antioxiderend, herstelt

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Cococaprylate/Caprate, CAprylic/Capric triglyceride, Helanthus annuus hybrid oil*, Simmondsia Chinensis seed oil*, Coco nucifera oil*, Acacia decurrens/Jojoba/Sunflower seed cera/Polyglyceryl-3 esters, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate citrate, Squalane, Polyglyceryl-3 stearate, Cetearyl alcohol, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Hydrogenated lecithin, Xanthan gum, Rosa damascena flower extract*, Calendula officinalis extract*, Aloe barbadensis leaf extract*, Bisobolol, Tocopherol, Citric acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate
* biologisch
98,7% van de totale ingredienten van natuurlijke oorsprong
19,7% van de total ingredienten van biologische oorsprong

Gebruik
Druk traag op het pompje voor de optimale dosis van dit verzorgingsproduct. Laat het product inwerken op de vooraf gereinigde huid van het gezicht, de hals en het decolleté.

Cattier
933783

Datasheet

Merk
Cattier
Inhoud
50ml
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: