Vaginor plus intiem
  • Vaginor plus intiem

Vaginor plus intiem

favorite
0
Cydonia Vaginor plus intiem
€ 22,99
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

De vaginaalzetpillen Vaginor Plus zijn bedoeld voor ondersteuning van de verzorging van de vagina. Dit product bevat de best beschikbare farmaceutische kwaliteit Tea Tree olie van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf. De Tea Tree Olie stimuleert het eigen afweersysteem.  Vaginor Plus ondersteunt dan ook de lokale immuniteit van de vagina. Ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Samenstelling
Australische tea tree olie (melaleuca alternifolia oil), bijenwas (cera alba) en gehydrogeneerde kokosglyceries (hydrogendated coco-glycerides)

Gebruik
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de vaginale tablet diep in de vagina. Doe dit zes aaneengesloten dagen, in de ochtend en avond. Was uw handen voor en na inbrengen van de vaginaaltablet. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik.

U mag Vaginor Plus vaginaalzetpillen niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor één van de bestanddelen. Soms is er sprake van vloeiing tijdens het gebruik van Vaginor Plus. Het gebruik ervan dient dan gestopt te worden en pas 2 dagen na de vloeiing hervat te worden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.

 

Cydonia
904528

Datasheet

Merk
Cydonia
Inhoud
12zp
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: