Minima wasstrip benen
  • Minima wasstrip benen

Minima waxstrip benen

favorite
0
€ 13,49
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Veet Koude Waxstrips Benen Minima Hypoallergene

Ontdek Veet Minima™ waxstrips: een minimum aan ingrediënten voor geweldige resultaten bij het eerste gebruik. WERKING: Veet Easy-GelTM technologie die tussen de kortste haren kan (1,5mm) om ze beter te verwijderen en waarmee haren aan de wortel kunnen worden verwijderd, voor een zachte huid tot 28 dagen.

Ingrediënten
Waxstrips: Hydrogenated Styrene/Metyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl, Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.

Koolwaterstofhars: Bevat een kleverig eigenschap die de haren vastpakt.
Minerale olie & Silica: Een wax met optimale consistentie.
Houdt de wax op de strip.
Antioxidant.

Gebruik
Lees voor het gebruik van Veet-waxstrips zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen op de verpakking. Zorg ervoor dat de huid voor de waxbeurt volledig schoon en droog is. U kunt de waxstrips meer dan één keer per ontharingssessie hergebruiken tot ze niet meer kleven. Niet meer nodig om de strips tegen elkaar te wrijven om ze uit elkaar te halen! U krijgt een geweldig resultaat na slechts 4 eenvoudige stappen: 
1. Trek de strips voorzichtig van elkaar met behulp van de ronde lipjes. 
2. Breng één strip aan op je huid in de groeirichting van de haartjes. Wrijf een paar keer in de groeirichting van de haartjes om te zorgen dat de wax goed blijft plakken. 
3. Houd je huid goed strak. Pak het lipje vast en trek de strip zo snel je kunt weg, tegen de haargroeirichting in. Trek de strip in één snelle beweging weg, parallel aan de huid, dus niet van de huid weg. 
4. Verwijder na het ontharen de wax restjes van je huid met een Perfecte nabehandelingsdoekje. Zorg voor elk gebruik dat je huid droog is, niet geïrriteerd en dat er geen crème, olie of deodorant meer aanwezig is.

• TEST DE REACTIE VAN JE HUID vóór elk gebruik door het product op een klein deel van je lichaam dat je wilt ontharen aan te brengen en vervolgens te verwijderen, volg daarbij de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen ongewenste reactie is opgetreden, kun je beginnen met ontharen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Bewaren
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Veet
944440

Datasheet

Merk
Veet
Inhoud
40st
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: