Healthy feet tube
  • Healthy feet tube

Healthy feet tube

favorite
0
O'Keeffe's Healthy Feet is een geconcentreerde voetcrème die verlicht, hydrateert en helpt bij de verzorging van extreem droge en gebarsten voeten.
€ 10,99
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

O'Keeffe's Healthy Feet is een geconcentreerde voetcrème die verlicht, hydrateert en helpt bij de verzorging van extreem droge en gebarsten voeten. Het is klinisch bewezen dat O’Keeffe’s Healthy Feet bij dagelijks gebruik het vochtgehalte direct verbetert, een beschermende laag op het huidoppervlak aanbrengt en verder vochtverlies helpt voorkomen. Veilig te gebruiken door diabetici.

• Gegarandeerd verlichting
• Geschikt voor extreem droge en gebarsten voeten
• Ongeparfumeerd
• Niet vet

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propylene Glycol, Octyldodecyl Stearate, Polyquaternium-10, Allantoin, Diazolidinyl Urea, Paraffin, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate, Ceteth-10, Laureth-4, Polysorbate 85.

Gebruik
Begin met een kleine hoeveelheid. Meer hebt u niet nodig! Voor de beste resultaten aanbrengen op de gescrubde huid van hielen en andere droge gedeelten voor het slapen gaan en na het douchen of baden. Veilig te gebruiken door diabetici.

Waarschuwing
Milde prikkeling bij het aanbrengen op een ernstig droge huid is normaal. Stop met het gebruik als extreme of aanhoudende irritatie wordt ervaren.

O Keeffe S
934163

Datasheet

Merk
O Keeffe S
Inhoud
85g
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: