Foot care voetbadkristal cooling aloe vera watermu

favorite
0
Kneipp voetbadkristallen Cooling
€ 10,99
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Kneipp voetbadkristallen Cooling

REINIGT, NEUTRALISEERT EN VERKOELT JE VOETEN. 

• Voor een verfrissend en verkwikkend voetenbad 
• Met aloë vera en watermunt 
• Hoog gehalte zuiver mineraal oer-zeezout 
• Verpakking van 99% gerecycled materiaal 
• Etiket van 100% rPE (gerecycled polyethyleen)

Verfris je voeten en voel het aangename verkoelende effect van een Kneipp® Cooling voetbad. Deze voetbadkristallen met extracten van aloë vera, natuurlijk verkoelende menthol en watermunt reinigen de voeten op milde wijze en revitaliseren en vitaliseren de voeten. Geniet van dit heerlijk verkwikkende voetbad met frisse en verzorgde voeten als resultaat. Deze voetbadkristallen bevatten een hoog gehalte aan oer-zeezout uit de zoutmijn Luisenhall. Het zout in deze mijn is afkomstig van een 250 miljoen jaar oude oceaan die zich 460 m onder de grond bevindt. Dit zout is gevrijwaard van verontreinigingen en bijzonder rijk aan mineralen en sporenelementen. Badkristallen zijn vergelijkbaar met badzout, maar dan met een onderscheidende natuurlijke kristallenstructuur.

Claims
Kneipp® Voetkristallen met extracten van aloë vera en watermunt reinigt mild, vitaliseert en neutraliseert voor frisse en goed verzorgde voeten.

Ingredienten
Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil,Menthol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Polysorbate 20, Glycerin, Aqua(Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol

Gebruik
Vul de dop tot de rand van de binnenring met bad- kristallen badkristallen en los op in een voetbad met lauw-warm water. Duur van het voetbad: ca. 10 min.

Kneipp
936047

Datasheet

Merk
Kneipp
Inhoud
600g
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: