Oefenbeker 360 graden
  • Oefenbeker 360 graden

Oefenbeker 360 graden

favorite
0
€ 24,95
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Hegen 360 graden oefenbeker

Voor baby's is de overgang van een fles naar drinken uit een beker best een lastig leermoment. De Hegen 360° Oefenbeker biedt de perfecte overgang om van de fles naar uit een normale beker te leren drinken. De Hegen Oefenbeker is geschikt vanaf 12 maanden en draagt bij aan een gezonde gebitsontwikkeling, terwijl het tevens de motorische orale ontwikkeling om zelfstandig uit een beker te leren drinken ondersteund. De Hegen 360° Oefenbeker ondersteund de coördinatie die je kleintje nodig heeft tijdens deze belangrijke transitie, om ze zo vanaf het begin een juiste drinkgewoonte aan te leren.

Perfect voor kinderen van 12 maanden* en ouder. De Hegen 360° Oefenbeker ondersteunt de overgang van de babyfles, wat tandbederf helpt voorkomen. Door het drinken uit een normale beker na te bootsen, zal je kleintje ook meteen de fijne motoriek verbeteren die nodig is voor zelfstandig drinken.

*Aanbevolen voor kinderen van 12 maanden en ouder. Ouders kunnen echter overwegen om hun baby al vanaf 6 maanden te trainen, wanneer ze vaste voeding gaan eten.

Inbegrepen:
1 x Hegen Babyfles PPSU PCTO™ 240ml
1 x Hegen PCTO™ Oefenbeker Halsring in wit
1 x Hegen Siliconen Disc
1 x Hegen Verzegelingsring
1 x PPSU Disc
1 x Asfluitdeksel

Gebruik
Met onze tuitloze trainingsbeker kunnen peuters aan alle zijdes van de bekerrand drinken, net als bij een open drinkbeker. De oefenbeker is uitgerust met een zachte siliconen disc. Deze is teder voor het gevoelige tandvlees van baby's, en reguleert de waterstroom voor een gemakkelijke drinkervaring, terwijl het de kans op verslikken en/of het inslikken van lucht verkleind.

Fabrikant/distributeur
Hegen Benelux
Stationsplein 99
1703 WE Heerhugowaard

Hegen
949829

Datasheet

Merk
Hegen
Inhoud
1st
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: