Dagcreme UV50 geparfumeerd
  • Dagcreme UV50 geparfumeerd

Dagcreme UV50 geparfumeerd

favorite
0
€ 32,10
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Louis Widmer Dagcrème UV 50 Licht Geparfumeerd

De Louis Widmer Dagcrème UV 50 hydrateert intens en zorgt voor een frisse glow, een jongere uitstraling en een betrouwbare bescherming dankzij bijzondere doeltreffende bestanddelen die goed door de huid worden verdragen. De combinatie van actieve bestanddelen bevordert de celvernieuwing en -activiteit tot in de diepere huidlagen en verbetert zichtbaar de huidstructuur, de uitstraling en de glow van de huid. De hoge bescherming tegen UV-stralen en tegen negatieve invloeden van buitenaf gaat huidveroudering tegen en houdt de huid gezond en stralend.

- Met verfijnde anti-ageing bestanddelen
- UVA-, UVB-filters en breedspectrumfilters beschermen de gevoelige huid tegen UV-stralen die huidveroudering veroorzaken.
- Het bijzonder doeltreffende biostimulatorencomplex hydrateert intensief tot in de diepere huidlagen en stimuleert de natuurlijke anti-ageing functies van de huid. Het bevordert de celactiviteit en huidregeneratie en ondersteunt de celvernieuwing en collageensynthese.
- Gatuline® Radiance verbetert de huidstructuur en zorgt voor een stralende glow. Het verbetert ook de microcirculatie onder het huidoppervlak waardoor de teint er stralend fris en gezond uitziet. Het maakt de huidstructuur glad en fijner waardoor de huid het licht beter weerkaatst en daardoor een frisse glow krijgt. Beschermt de huid tegen luchtvervuiling.
- Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen.
- Karitéboter voedt de huid en maakt deze ook soepel en zacht .
- Panthenol verzacht de geïrriteerde huid en zorgt ervoor dat de huid beter vocht kan vasthouden.
- Creatine bevordert de huidvernieuwing en verbetert het energetische metabolisme van de cellen.
- 100% Vegan.

Ingrediënten
Aqua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Phenoxyethyl Caprylate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Polysilicone-15, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Potassium Cetyl Phosphate, Triethylhexanoin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Triazone, Silica, Arginine, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Sorbitol, Collagen Amino Acids, Creatine, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Tocopherol, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Propanediol, Cetearyl Olivate, Propylene Glycol, Sorbitan Olivate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Decyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Polyphosphate, Pantolactone, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Mica, CI 16255. (FVN101067.0009)

Gebruik
Breng de Dagcrème UV 50 ’s morgens op een goed gereinigde huid aan. Vermijd hierbij de oogomtrek. Het Extrait Liposomal is de ideale en doeltreffende aanvulling op de dagverzorging. Breng dit basisserum aan vóór de Dagcrème UV 50, of de Oogomtrekgel of -crème voor de oogomtrek.

Bewaren
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

947888

Datasheet

Merk
Louis Widmer
Inhoud
50ml
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: