Sun protection face 50+ licht geparfumeerd
  • Sun protection face 50+ licht geparfumeerd

Sun protection face 50+ licht geparfumeerd

favorite
0
Louis Widmer Sun protection face 50+ licht geparfumeerd
€ 24,90
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Louis Widmer Sun protection face 50+ licht geparfumeerd

De Louis Widmer Sun Protection Face 50+ is een hydraterende dag- en zonverzorging met anti-ageing werking voor elk huidtype. De selectie van actieve bestanddelen maakt deze crème geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.
De combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters staat garant voor een hoge zonnebescherming.  Het bestanddeel Matrixyl® 3000 heeft een antirimpelwerking. Panthenol en L-Arginine (aminozuur) verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie van de huid.

Claims
Zonnebescherming en dagverzorging in één tube
Is geschikt voor de gevoelige oogomtrek
Heel hoge bescherming dankzij de combinatie van UVA-, UVB- en breedspectrumfilters
Dringt snel in de huid en laat geen vette film achter. De huid wordt weer zacht

Ingredienten
qua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenoxyethyl Caprylate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Polysilicone-15, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triethylhexanoin, Cetyl Dimethicone, Ethylhexyl Triazone, Potassium Cetyl Phosphate, Silica, Glycerin, Dimethicone, Arginine, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Phenoxyethanol, Trimethylsiloxysilicate, Cetearyl Olivate, Parfum, Decyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyphosphate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Propylene Glycol, Carbomer, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Pantolactone, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7. (FVN 101060.0002)

Gebruik
Het is belangrijk om voldoende zonnecrème te gebruiken om zeker te zijn van een optimale bescherming: 1 vingerlengte voor het gezicht. Breng de Sun Protection Face 50+ ongeveer 30 minuten voordat u in de zon gaat aan. Breng het zonneproduct opnieuw aan wanneer u in het water of het zand bent geweest. Uw fototype bepaalt hoe lang u in de zon kunt blijven. Het is niet omdat u een zonneproduct frequent aanbrengt dat u langer in de zon kunt blijven. U kunt dit zonneproduct ook op de gevoelige huid rond de ogen aanbrengen.

Bewaaradvies
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.
Vermijd rechtstreeks contact met textiel (mogelijke vlekken)

Waarschuwing
Zonnebeschermingsproducten beschermen niet voor 100% tegen UV-stralen.
Vermijd de zon tijdens de middaguren, ook wanneer je een hoge beschermingsfactor gebruikt. Blijf tussen 11h00 et 15h00 in de schaduw
Het is aanbevolen baby’s jonger dan 1 jaar niet aan de zon bloot te stellen. Gebruik voor jonge kinderen beschermende kleding en een hoedje. Breng zonnecrème met een hoge factor aan op de blootgestelde lichaamsdelen
Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstig risico voor de gezondheid
Wanneer je te weinig zonnecrème aanbrengt, vermindert de bescherming

962767

Datasheet

Merk
Louis Widmer
Inhoud
50ml
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: