Couvrance mozaiekpoeder bonne mine
  • Couvrance mozaiekpoeder bonne mine

Couvrance mozaiekpoeder bonne mine

favorite
0
€ 29,00
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Couvrance Mozaïekpoeder bonne mine

Dit make-upfixerende gezichtspoeder met roze ondertoon geeft de contouren van het gezicht extra vorm en zet de uitstraling van de gevoelige huid kracht bij. Couvrance Mozaïekpoeder bonne mine, het make-upfixerende gezichtspoeder met egaliserend effect dat de uitstraling van de huid kracht bij zet en zorgt voor een mooie, gezonde gloed. De lichte textuur vormt een fijn, zijdezacht laagje op de gezichtshuid. De formule is bestand tegen water en zweet en garandeert langhoudende resultaten die niet afgeven. Niet geparfumeerd en vrij van bewaarmiddelen.

Fixeert make-up, geeft de contouren van het gezicht extra vorm en versterkt de teint dankzij een samenspel aan kleuren en Mozaïekpoederdeeltjes. Niet geparfumeerd.

Ingredienten
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Nylon-12, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Dimethicone, Iron Oxides (CI 77491) (CI 77492) (CI 77499), Lauroyl Lysine, Manganese Violet (Ci 77742), Red 30 Lake (CI 73360), Red 6 (CI 15850), Titanium Dioxide (CI 77891), Tocopheryl Acetate, Ultramarines (CI 77007), Yellow 5 Lake (CI 19140)

Gebruik
Gebruik het sponsje of een grote kwast om de kleuren met elkaar te mengen en breng het poeder aan op uw gezicht. Zo fixeert u de matte make-up en creëert u een mooi zongebruind effect.

Droog en afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Avene
961959

Datasheet

Merk
Avene
Inhoud
10g
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: