Wijnsteenbakpoeder bio
  • Wijnsteenbakpoeder bio

Wijnsteenbakpoeder bio

favorite
0
€ 3,95
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 

Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder.

Ingrediënten
Biologische Maiszetmeel, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat E336), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), E336 is kaliumzout uit wijnsteen, een natuurlijk zuur dat ook voorkomt in verschillende soorten fruit, zoals druiven, E500 is een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater.

Voedingswaarde per 100 g
Energie 1004 kJ / 235 kcal
Vet 0 g
Koolhydraten 44 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 17,5 g

Gebruik
Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en taartdeeg en kan in dezelfde hoeveelheid worden gebruikt als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meel.

Bewaren
Koel, droog en gesloten bewaren.

Fabrikant/distributeur
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Mattisson
934324

Datasheet

Merk
Mattisson
Inhoud
180g
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: