Choledoc bio

favorite
0
€ 14,90
Inclusief belasting
Aantal

  Beveiliging

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling.

  Levering

Bestellingen worden in principe dezelfde dag afgehandeld. Max. 3 dagen indien niet op voorraad.

  Retour

Ongeopende verpakkingen mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd.

Choledoc Bio - Kruidenpreparaat
Rode gist van rijst*
Monacolines <3mg

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
120 mg rode gist van rijst* (Monascus purpureus)
waarvan:
2,95 mg monacolines

Ingredienten
Rode gist van rijst* (Monascus purpureus), Vulstof: acaciagom*, plantaardige capsule: hypromellose.
*Afkomstig uit biologische landbouw. 
Gecertificeerd CERTISYS BE-BIO-OI

Gebruik
1 capsule per dag, in te nemen met een glas water, 's avonds tijdens de maaltijd. De capsules Choledoc Bio hebben geen effect op het galkanaal.  

-    Mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeging geven, kinderen jonger dan 18 jaar en volwassenen ouder dan 70 jaar
-    Win advies in bij een arts over de consumptie van dit product als u gezondheidsproblemen ondervindt
-    Mag niet worden geconsumeerd als u cholesterolverlagende geneesmiddelen neemt
-    Mag niet worden geconsumeerd als u al andere producten met rode gist rijst gebruikt.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Trenker Laboratories
Thomas Edisonlaan, 32
1402 Thines (Nijvel)
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Trenker
948527

Datasheet

Merk
Trenker
Inhoud
90ca
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: